Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Snygg mammaklänning till fest

Det är så himla svårt att hitta snygga mammaklänningar till fest, men idag hittade jag den här:

Vad tycks?

Den är från en brittisk online butik som heter asos.com. Dom har fri frakt till Sverige, men jag blir så tveksam. Tänk om den inte passar, krångligt att skicka den till England då… Men det finns ju inga snygga mammaklänningar alls på de andra sidorna här i Sverige. Jag har tänkt ha klänningen på en kompis födelsedagsfest och på julfesten på jobbet isf. Problemet för mig just nu är att alla svenska mammakläder till och med på Nelly just nu finns det bara ofestliga mammakläder eller långa mammaklänningar. Jag vill verkligen inte ha en festklänning som slutar nedanför knäna om det inte är en snygg långklänning! Men den här klänningen är jag å andra sidan rädd för att den kommer vara för kort när magen är stor i december.

Åhh, va svårt, måste nästan prova ju!! Ska mäta lite o kolla om måtten verkar vara bra på mig innan jag beställer nåt iaf.

2 reaktioner på ”Snygg mammaklänning till fest

  1. Åhh det låter bra mammis!! Då ska jag nog beställa en eller flera klänningar där för dom hade många klänningar med bra priser också!! 😀
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 3 = elva