Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Soffor mitt i rummet

Tänk vilka underbara läsare jag har! För en liten stund sen skickade söta Emma W dom här två bilderna till mig på soffor som står mitt i rummet. Den gråa ser exakt ut som var soffa med två divaner där en är mindre och en är större! Kanske kan vi få det att funka ändå :-) Jag funderar på att köpa ett köksbord med plats för 6 stolar istället för det runda vi har nu, då kanske vi kan ockupera en del av platsen bakom soffan med bord och stolar. Vad vi ställer mer där bakom får vi komma på senare, men nu börjar det bli enklare att visualisera hur nya vardagsrummet kommer se ut :-)

20140511-000245.jpg

20140511-000305.jpg

En reaktion på ”Soffor mitt i rummet

  1. Vad bra att du gillade bilderna. Tror att det blir kanon med er soffa. Om jag var er så skulle jag vänta med att köpa några nya möbler tills ni har fått lägenheter och ser vad som behövs. Kul att jag kunde hjälpa till. :)




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 7 =