Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Sojka & Walles press-release

Åhhhhh jag hade sååå gärna velat vara där! Jag är ju en av dom 10 VIP-bloggarna och den 3:e maj så är det dags för Sojka & Walles press- release. Det kommer bli en kväll med mingel, bubbel, tilltugg, tävlingar och goodiebags. Och för oss VIP-bloggare blir det hotellnatt, styling av hår och makeup, fotografering och limousineåk! Hur lyxigt låter inte det?! Det hade ju varit värsta mammalyxen för mig just nu! Jag önskar jag kunde teleportera mig hem för den här kvällen. Att flyga hem är alldeles för dyrt. Nästan 10 000 kr är det för en tur och retur biljett hit!

Jag hoppas iaf att alla andra som ska dit får en fantastisk och oförglömlig kväll!

PS. För att vara med i Sojka & walles nätverk behöver man inte ha en blogg, men man måste ha fb och instagram. Kika gärna in på Sojka & Walles fb-sida HÄR!

Sojka&Walles
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × tre =