Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Sömnpiller

Efter My Gym så är Lucas alltid helt utmattad efter allt roligt, så då somnar han jämt! Vi tar alltid med EasyHug bärsjal till My Gym och Lucas brukar somna direkt när vi sätter honom i den, innan vi ens har hunnit ut genom dörren! Personalen på My Gym tycker alltid att det är lika kul! Han har en sovsång som låter som en klagosång som han sjunger för att söva sig själv. Den börjar alltid högljutt för att sen avta och tillslut så har han somnat. När han är trött så tar det oftast bara nån minut innan han har somnat, ibland får man gunga honom i bärsjalen eller i famnen en stund medan han sjunger och då kanske det tar 5 min.

Idag somnade han när vi kom ut och jag gjorde en liten video på sovsången när den var tyst precis sekunderna innan han hade somnat. Den finns redan på Videofyme för er som följer mig där, för er andra så ska jag försöka få upp den på bloggen under kvällen :-)

När Lucas hade somnat så gick vi till Subway och åt brunch. Subway här är inte som i Sverige. I Sverige så är Subway sliskig snabbmat (enligt mig), här är det väldigt fräscht, smakar gott och är nyttiga (förutom det vita brödet och ev. såsen). Under tiden jag och Jair åt så sov Lucas i EasyHugen :-) Han sov jättegott i sjalen trots att jag satt ner med den och åt. Han vaknade först när vi kom hem och försökte lägga ner honom i sängen :-/

20140212-132438.jpg

20140212-132505.jpg

4 reaktioner på ”Sömnpiller

  1. På biggest loser gör dom ju reklam för Subway o menar att
    Att det är nyttigare än andra snabbmat ställen. Jättefina bilder

  2. I Katrineholm väljer man vad man vill ha i sin sub helt och hållet själv. Så det beror ju på ens val om det blir nyttigt eller inte. Tror de har ett eller två ljusa bröd och minst tre grövre :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 7 =