Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Sovit hela dagen

Vilken eländig förkylning jag har åkt på! Jag har haft skitont i halsen nu i 4 dagar, men nu börjar det ge med sig. Men jag är trött. Sjukt trött! Idag vaknade jag inte förrän klockan 18 och matlusten är lika med noll just nu. Lucas har typ försökt amma hela natten utan att det har kommit nån mjölk och det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag knappt ätit nåt på 4 dagar. Eländiga förkylning!

Men Lucas lider inte av att det inte kommer nån mjölk. Han använder mig bara som napp. Hade han varit hungrig hade han druckit mjölkersättning som vi alltid ger honom när det är sovdags. Jag vill egentligen inte att han ska amma så här hela natten, men vi har bestämt att göra ett nytt försök att sluta amma så fort jag mår bättre, eventuellt väntar vi till slutet på mars för Jairs brosa kommer hit nästa vecka och stannar två veckor. Då vill vi att Lucas ska vara en glad bebis :-)

En reaktion på ”Sovit hela dagen

  1. Vad häftigt att bo i Brasilien! :) Måste bli en hel del kulturkrockar, men även en heeeel del nya perspektiv att se o ta del av! 😀 Stor kram, Bullermamman
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ tre = 7