Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Spaning efter nytt boende

Sitter och kollar lite på radhus och större lägenheter. Vi kommer ju behöva flytta till större sen när bebis har kommit. Just nu bor vi i en liten 2:a, perfekt för mig & Jair och den funkar för oss med en liten bebis, men kommer snabbt bli för liten när vår lilla unge börjar springa runt och har en massa leksaker.

Bebis kommer i mars och sen i december åker vi till Brasilien för att träffa bebis farmor, farfar, faster och farbror. Planen är sedan att stanna där till juli så att vi får vara där när VM är eftersom det är i Brasilien 2014. Under tiden kommer vi hyra ut lägenheten så att vi inte har några utgifter här hemma. När vi kommer hem så ska vi börja leta nytt, men jag har börjat kolla redan nu så att jag får en känsla för vad det kostar och vad vi skulle kunna få.

Det är så svårt här i Göteborg! Allt är så dyrt och det är svårt att få ihop kontantinsatsen när Jair inte jobbar. Men jag har iaf hittat några fina små radhus där det inte fattas så mycket till kontantinsatsen och det känns väldigt bra. Lägenheten vi har nu är en bostadsrätt så den lär vi få ut lite pengar när vi säljer. Jag längtar redan!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × sju =