Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Ställer sig själv

Nu sitter han inte bara själv, nu ställer han sig också! Det går snabbt nu! Förra veckan lyckades han ställa sig upp i sängen så då fick vi sänka sängen till lägsta läget (inte roligt för ryggen, fy vad ont jag har haft!). Sen en tid så har han rest sig med hjälp att hålla i våra händer, men det är först nu den sista tiden som han har börjat resa sig mot andra saker som en pall, stolar, soffan, nattduksbordet etc.

Det känns att det händer mycket nu, bara på nån vecka så har han börjat resa sig och vill gå. Innan har han inte velat gå när vi har hållt i hans händer. Nu vill han gå och tycker det är jättespännande!

20140206-225441.jpg

En reaktion på ”Ställer sig själv

  1. Min dotter är 1 år och hon började ställa sig gör ganska så länge sedan. Nu går hon när hon känner för det. Men hennes säng är inte sänkt till lägsta, utan till näst lägsta. Våra ryggar skulle aldrig klara det, hon somnar inte själv i sängen. Bara för att han kan ställa sig upp betyder det inte att han kan klättra ur sängen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − = 0