Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Stranden idag igen

Som vanligt har vi varit på stranden idag. Stranden är helt enkelt våran favvoplats :-) På stranden tar vi alltid med en uppblåsbar pool till Lucas som han får bada i och till den har vi alltid vatten med oss. Havsvattnet här är ganska så smutsigt emellanåt, särskilt när det har regnet för då släpps allt överskottsvatten ut direkt i havet tillsammans med sopor råttor, möss och tusentals kackerlackor. Häromdagen när vi kom till stranden så låg det 4 döda kackerlackor precis där vi satt. Blääää!!!

Idag verkade iaf stranden vara ganska ren, men vi hade iaf med oss sötvatten till Lucas. Han både åt och lekte i poolen och efter att han hade svalkat sig färdigt tog jag upp honom och lindade in honom i en handduk. Och där i min famn somnade han samtidigt som jag sjöng En liten båt och gungade honom i mitt knä. Det var längesen han somnade så enkelt! Det var riktigt mysigt!

20140124-222416.jpg

Lucas sover i min famn, inlindad i en handduk

En reaktion på ”Stranden idag igen
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = tjugo fyra