Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Strul med kommentarer

Något är strul med kommentarerna här på bloggen. En dag var det helt tyst här på bloggen, inte en enda kommentar från er! Jag får alltid kommentarer, varje dag, åtminstone några stycken. Så jag kollade in i skräpposten, tydligen hamnar alla kommentarer där just nu, så jag måste in och godkänna dom innan dom syns på bloggen. Jag har sett att det är fler bloggare som har samma problem och det har varit så här en gång innan på minbebis. Det löser sig nog snart, annars får jag skicka ett mail till supporten :-)

Tänkte bara berätta det för er, så att ni vet varför kommentarerna inte dyker upp direkt :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 9 = femtio fyra