Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Svar på flera frågor

Här kommer svar på lite flera frågor.

Märker du av när Lucas har sina utvecklingssprång?

Nja, inte så himla tydligt. Han kräver och får alltid ganska mycket närhet. Ibland går det bra att lägga ner honom och ibland inte, men det känns mer som det beror på vilken tid på dygnet. Om han till exempel är trött och kinkig så vill han helst vara nära mig.

Hur mycket gick du upp under graviditeten då?
Jag gick upp 15,4 kg.

Läst att du gör mammamage övningarna . Men jag vet inte om det är jag som är trög eller om det är fel på appen. Jag gör 10 gånger på övningarna men trots det har jag tex 7 gånger kvar. Hur många ggr ska man göra innan man är klar med varje nivå?

Man ska göra övningarna 10 ggr, eller ja, varje set ska göras 10 ggr. Trycker du på starta övningen och låter den gå tills den är färdig? Tror det är två vilor på dom flesta övningarna. Du kan bara köra 1 gång per dag för räknaren minskas bara 1 gång per dag. Svarar det på din fråga?

En reaktion på ”Svar på flera frågor

  1. Hej den sista frågan ställdes av mog. Jag mailade hon som är ansvarig för appen och enligt henne kan man göra en i timmen för att man ska vila emellan.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = elva