Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Svar på frågor

Lite svar på några frågor som ni har ställt! Fortsätt fråga jag svarar så fort jag har tid!! :-)

Jag längtar verkligen tills jag kan börja gå till gymmet igen, men min lille kille här hemma kan äta allt mellan 1-3 timmars mellanrum. Tänk om han blir hungrig när jag är iväg? Hur gjorde du, pumpade ut innan för säkerhets skull?

Svar: I början hade jag också svårt att gå ifrån Lucas. Han ville också äta så där ofta. Jag har faktiskt köpt en mjölkersättning som står här hemma om det skulle bli panik eller om jag skulle få mjölkstockning. Lucas tar inte flaska än så det är liksom inte så stor idé att pumpa ut. Men även om dom blir ledsna så är det ingen panik om man matar dom precis innan man går om man är borta två timmar. Dom sover ju på natten utan att vakna varje timme för mat!

Men jag vill ju inte att Lucas ska vara ledsen hemma så jag tar med mig telefonen in på passet och om Jair skulle ringa så tar det max 15 minuter för mig att komma hem. Jag har sagt till Jair att om Lucas blir ledsen så ska han lägga honom i vagnen och gå till mitt gym med honom för då kanske han somnar i vagnen och jag slipper gå ut från mitt pass men om han inte somnar så ska han ringa och då kommer jag ut så möts vi på vägen. :-)

Fråga angående ErgoBaby bärsele:

Går det att bära bebisen framåtvänd på magen eller i vilka positioner funkar den?

Svar: Det går tyvärr inte bära den med barnet framåt. Men man kan bära den på ryggen och på höften också. En del av mina läsare med lite äldre barn än jag har sagt att ergo bärsele funkar jättebra även med nyfikna barn eftersom den är så fri upptill så att barnet kan se mycket även om det är vänt mot dig. Lycka till med inköpet! Ni som är intresserade av en ergo bärsele kan köpa den billigast på barntrygghet.se med rabattkoden ”emmassele” då dras 10% av på priset! Billigare ergo har iaf inte jag hittat!

2 reaktioner på ”Svar på frågor

  1. Tack för ett bra tips, de där att Jair går med Lucas till gymmet! Men en sak tänkte jag på, du ska ju inte ge ersättningen du får mjölkstockning. Då ska du ju amma så mycket du bara kan så att du tömmer hela bröstet. De gör väldigt ont men de blir bättre fortare om man fixar att amma. Bara ett litet tips :) men hoppas du klarar di ifrån det! Det är absolut inte kul!!!
    Tack för en super blogg och ha en fin nationaldag! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − 6 =