Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Svar på frågor om barnvagnen

Jag har fått några frågor om barnvagnen som jag tänkte svara på.

Du skriver att det går att ha en mjuklift i Trille Vipern, vilken mjuklift har ni? Och funkar den i sittdelen också eller bara i liggdelen?
Vi har en 2ME mjuklift. Den kostade bara 400 kronor och eftersom den är fodrad med fleece så funkade den perfekt istället för åkpåse. Just den här mjukliften var himla bra eftersom den inte är så stor och fick plats i Trille Vipers liggdel. Jag är övertygad om att man kan använda den även i sittdelen om man inte skulle vilja använda liggdelen av någon anledning. Sittdelen går nämligen fälla så att den blir helt rak och då kan man lägga en mjuklift där istället. Vi använde vår mjuklift i liggdelen tills det blev sommar och alldeles för varmt. Då slutade vi med den och bar hela liggdelen istället när vi absolut inte ville ta upp Lucas av nån anledning. Det gick bra tills han kom över 7 kg, då började det bli riktigt jobbigt. Nu har vi köpt en åkpåse till vintern eftersom vår lille man hellre vill sitta och det går ju inte med en mjuklift.

Kan man ha babyskydd på Trille?
Ja, det ska finnas nån sån Babyskydds-adapter till Trillen. BeSafe ska ha en sån har jag för mig.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 18