Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Svullna fossingar

En så länge har jag klarat mig ifrån att få svullna ben, men mina stackars fötter, dom är det synd om :( och ont gör det typ hela tiden… Speciellt när jag går barfota.

Jag ska ändå försöka komma iväg lite tidigare från jobbet på måndag så jag hinner en sväng till Panduro. Jag ska köpa lite filt-tyg där så att min snälla mormor kan sy små regndroppar till babymobilen över sängen.

20130126-193913.jpg

Fossingarna borde ju orka med det! Efteråt får dom ju njuta av tyngdlösheten i poolen på Hagabadet :)

3 reaktioner på ”Svullna fossingar

 1. Kop stodstrumpor!!! Jag gjorde det igar, angrar att jag inte har gjort det tidigare. De hjalper mot onda fossingar ocksa. For min kompisa iaf :) Jag har ocksa ont, och sa blir jag lite svullen.
  Min kompis rekomenderade mig att kopa de slata strumporna i nylon. Hon kopte de som var i bomull och de ar randiga, sa man far randiga ben i flera timmar efter att man har tagit av sig dem. :)

  Svar från Emma: Tack för tipset om nylonstödstrumporna!! Jag har bara såna randiga här hemma och efter att man har haft dom en hel dag tycker jag att dom liksom skär in i huden.. inte alls skönt!

 2. jag använder stödstrumpor, som ja köpt från apoteket, och dem är underbara! :)

  Svar från Emma: Tack för tipset! Har dom såna i nylon där också?

 3. Använder du stödstrumpor? Jag har det varje dag, de är verkligen toppen!!

  Svar från Emma: Nää inte än. Jag har bara såna randiga här hemma och efter att man har haft dom en hel dag tycker jag att dom liksom skär in i huden. Jag får skaffa mig nylonstödstrumpor. Tack för tipset!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − ett =