Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

”Syskonkärlek”

Här i Brasilien bor vi hos Jairs mamma och pappa och här bor också Jairs bror som är ensamstående pappa till Bruna 3 år. Vi bor här i 7 månader och lever väldigt tätt inpå varandra eftersom huset är så litet. Lucas växer upp tillsammans med Bruna och deras relation till varandra har blivit lite som syskonskap. Bruna vill leka med Lucas HELA tiden, men när hon leker så ingår det lite för många kramar och pussar som innebär att hålla fast Lucas och det gillar han inte. Ibland leker dom hur bra som helst tillsammans, men oftast så får man hålla ett öga på Bruna så att hon inte gör Lucas illa. Ibland menar hon inte att göra honom illa och ibland verkar det som hon vill testa och se vad som händer om hon till exempel knuffar Lucas. Och ibland så blir hon avundsjuk på Lucas och ska äta maten han äter, leka med leksaken som han leker med etc. Bruna har i princip förlorat sin mamma så jag försöker ge lite extra kärlek till henne och ta med henne på roliga saker också. Det känns lite som det här är en inblick om hur det kommer bli när vi får ett till barn :-)

20140430-175806.jpg

En reaktion på ””Syskonkärlek”

  1. Hej Emma!! Jag blev bara lite nyfiken nu när du skrev ”när ni får ett till barn” – har ni några planer än på när ni vill starta bebisverkstad igen?? :) Har följt dig genom hela förra graviditeten och följer såklart fortfarande, och ser fram emot att följa en graviditet med dig igen! :) Oh, och har ni några planer för hur många barn ni vill ha? Och EN sista fråga, haha: har Lucas Jairs efternamn? :) Vet inte varför jag undrar allt detta, haha, är bara nyfiken helt enkelt :) Hoppas allt är bra med er!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = ett