Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Ta chansen och var med och tävla

Ni som ännu inte är med och tävlar, ta chansen och tävla om ett tjusigt gravidsmycke här i min blogg!

Smycket är en mexikansk Bola värde 249 kr + valfri kedja som ska hängas över gravidmagen under större delen av graviditeten. Bolan ger ifrån sig ett svagt ljud när man går som bebisen i magen kan höra och känna igen från den 20:e graviditetsveckan. Det svaga ljudet från Bolan sägs ha en rogivande effekt för barnet under graviditeten och även efter födelsen.

Tävlingen hittar ni här!

3 reaktioner på ”Ta chansen och var med och tävla

  1. Sv: haha! :) Jädra busungar! Min mage e så jäkla spänd, så de e en jättekonstig känsla.. Inte ont men sjukt obehagligt på vissa ställen. Men guud vad underbart de är o känna sitt barn varje dag. :) De byter man inte mot nått! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × = tjugo fyra