Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tack för alla fina kommentarer!

Tack så himla mycket!! Jag har fått en massa fina gratulationer från er och jag blev verkligen rörd! Imorgon kommer jag läsa kommentarerna igen o svara på era kommentarer. Ni hittar mitt svar under det inlägget där ni kommenterade. Jag försöker alltid svara på alla kommentarer, men nu när jag har fått så många kanske jag inte kan svara personligt till alla, men ni ska veta att jag blev väldigt glad för alla kommentarer jag fick!

Kram på er!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 8 = nio