Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tack för mina skojiga leksaker!

Hej gamlamormor och gamlamorfar!

Jag vill bara tacka för dom fina presenterna jag fick från er när jag fyllde 1 år :-) Jag leker med dom varje dag! Kopparna som man kan bygga med är jätteroliga för dom kan man även göra bollar med som man kan kasta och jaga! Ringarna är skojiga för när mamma och pappa bygger så kan jag förstöra :-) Förutom det så är det kul att kasta dom, slå mamma och pappa och slänga med dom i poolen för dom flyter! Sen kan man ju alltid simma efter dom och fånga dom igen :-) Tack så mycket gamlamormor och gamlamorfar för mina skojiga leksaker :-)

Puss och kram!!!
Lucas

20140404-185346.jpg

20140404-185356.jpg

20140404-185420.jpg

20140404-185405.jpg

En reaktion på ”Tack för mina skojiga leksaker!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − = tre