Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Takhängd vagga – perfekt till liten lägenhet!

Mamma kommer på besök så jag gör ett gravtest så att jag vet om jag kan dricka vin och äta mögelost om mamma är sugen på det. Gravtestet var negativt, men jag kände mig heller inte gravid så det var ju kanske inget konstigt resultat av testet!

.

När mamma var här så pratade vi ju såklart en del om bebisen. Jag frågade vad mamma tyckte om att ha en bebis i vår lilla lägenhet under första året och hon trodde inte att det skulle vara några problem.

.

Mamma hjälpte mig också att sätta upp en krok i taket för min taklampa som jag köpte på Gekås någon vecka innan. Det var jättejobbigt att sätta upp kroken, borren vara alldeles för klen och taket för hårt, men vi fick dit kroken tillslut.

När mamma hade kommit hem till sig sedan skickade hon en länk med en takhängd vagga till mig på facebook. Jag blev överlycklig! Min härliga goa mamma gick hem och tittade efter vagga till vår blivande bebis! Åhh, vad glad jag blev! 😀 😀 😀

En sån ska vår bebis sova i!

Leander takhängd vagga
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 − = två