Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tävla om en Easyhug bärsjal!

En av mina favoritgrejer till bebis är helt klart vår bärsjal! Den har vi använt otroligt mycket och ni som har följt mig har sett att jag har skrivit många inlägg om den. Nu när det är alla hjärtans dag har jag fått möjligheten att tävla ut en Easyhug till någon av er och vad passar då inte bättre än en Easyhug Heart som är utsmyckat med ett vitt hjärta!

Vinnaren vinner en Easyhug Heart (värde 595 kr) och får välja mellan färgerna svart, sand och choklad i storlek S, M eller L.

20140214-234158.jpg

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:

– Kommentera det här inlägget och svara på frågan: Hur många fötter är det på Easyhug Footprint? (Tips! Kolla in hemsidan med bilder på Easyhug Footprint!)

Och Easyhug blir ju såklart extra glada om ni går in och gillar dom på facebook HÄR!

Tävlingen avslutas fredagen den 7:e mars klockan 16.00!

Lycka till!

54 reaktioner på ”Tävla om en Easyhug bärsjal!

 1. Jag gissar på 7 små fötter!

  Har också varit sugen på att testa easy hug efter att ha läst om den i din blogg. Skulle vara toppen att vinna en till min Lukas.

 2. 7 små fötter tror jag att det är! Jag blir nyfiken på bärsjalen eftersom den ska vara sval, min lille son och jag blir alltid så varma när jag bär på honom. Tack för en fin blogg!

 3. Jag gissar på 7 små fötter!! Skulle bli sååå himla glad om jag vann, bärsjalen såg fantastiskt skön ut!

 4. Jag gissar på 8 små söta fötter :) Hade varit perfekt när vi ska till Londrina (Brasilien) och hälsa på sambons familj.
  Bjs

 5. Jag gissar på 7 st fötter.
  Har en tiokilos dotter som gärna vill bli buren men ändå har svårt att sitta still 😉 så denna hade verkligen underlättat!

 6. 8st små fötter gissar jag på. Vilken storlek är att rekommendera, vad har du? Ser verkligen smidig ut! Håller tummarna för min tur!

 7. Jag gissar på 11 st. Skulle va så kul att vinna. Vill så gärna ha en sådan här bärsjal. Har inte köpt någon på grund av att jag har fått prioritera andra utgifter.

 8. 7 styckna såklart! Vi försöker bli med barn och har försökt under den tiden,jag har läst din blogg, 6 månader, så det är spännande att läsa dina gamla och nya inlägg. (: Bor i ett land liknande Brasilien i standard och jag känner igen mig med problem och fördelar att bo i ett annat land med en man från det landet man bor i. Alltid lika spännande att läsa om din tillvaro, fortsätt så! (:

 9. Jag gissar på 8 st. :) skulle vara perfekt med en sjal då vi väntar tillökning i april och jag har funderat på just sjal vid amning osv när jag har en annan liten vilding här hemma. :)

 10. Jag gissar på 8 st.. Hade varit perfekt till min lille son som är alldeles för lång och tyng för de flesta andra bärselar. Och dessutom verkar denna bekväm för båda vuxen och barn. Håller tummarna!! :) (gillat på fb också)

 11. Hej!

  Nova och jag gissar på 7 små fotsteg! Hoppas på tur, Nova älskar att bli buren och mammas rygg kan behöva all hjälp som går att få 😉

 12. Svårt att se, men jag gissar på sju fotavtryck!
  Jag fyller år den 7 mars så en easyhug bärsjal hade varit en perfekt födelsedagspresent! Har en babybjörn bärsele sen innan men får så ont i ryggen när jag bär min son nu när han är 5 månader och bara blir tyngre och tyngre!

 13. Jag är gärna med och tävlar. :) Tror att det är 8 små fötter på, men det är svårt att se på bilderna! Gillar dem på facebook med. :) Hoppas på tur, den verkar så himla smidig vad jag sett av dina bilder och filmer. :)

 14. Hej Emma!!

  Vilken rolig tävling! Jag är verkligen helt såld på denna bärsjal efter att ha läst om den på din blogg och har tänkt inhandla en till min nyfödda son men nu kan jag ju få chansen att tävla om en istället. Så roligt!!!

  När jag har varit inne på easyhugs hemsida så kan jag se 7 små söta fötter på deras footprint bärsjal! Jag hoppas på lite tur nu för denna bärjal skulle verkligen underlätta mitt nya härliga mammaliv!!

  /Caroline

 15. Hej!

  Vilken rolig tävling! Jag har precis börjat kolla på easyhugs bärsjal sen jag hittade din härliga blogg!

  Jag gissar på sju små fötter och har gillat easyhug på facebook och börjat följa på instagram.

  Hoppas ni får det fortsatt härligt i Brasilien!

  //Katarina

 16. Hej!

  Tack för en jättetrevlig blogg med massa bra tips och läsning! Nyttigt för en spänd, blivande förstagångsmamma som jag själv!

  Jag gissar på 7 st avtryck, kan inte hitta fler på bilderna :) hade passat jättebra till den lille som är beräknad nu i dagarna :)

  Jag går in och gillar easyhug på FB (nån gång kommer det bli en sån bärsjal även om jag inte har lyckan att vinna ;)) så fort den lille kommit ut och det är offentligt bland FB-vännerna på nätet :)

  /Caroline

 17. Hej

  Jag tror jag ser 7st footprint :)
  Vore perfekt nu till sommaren när min bebis anländer, håller alla mina tummar ber även bebisen i magen göra samma :)

 18. Jag hittar 7 st fotavtryck. Håller tummarna att jag vinner den nu när vi väntar bebis nummer två. Vore helt perfekt att kunna ha den lilla nära samtidigt som jag får händerna fria till att ta hand om storasyster :)

 19. Sju st fotavtryck är det på sjalen. Skulle bli såå glad av att vinna, min lilleman vill ofta vara nära och sjalen verkar perfekt att ha både inomhus och utomhus nu framåt våren/sommaren när det är varmt!

 20. 7 stycken gissar jag på:-) Vilken kanon tävling en easy hug hade varit en riktig dröm att få vinna. Hoppas, hoppas!

 21. Jag gissar på 7 st fotavtryck! Skulle så gärna vilja testa sjalen för den verkar fantastisk när du beskriver den!

 22. Hej! Jag tror att där är 9 st fotavtryck. Hoppas på tur då bärsele inte alls funkar för min rygg. Så det hade blivit en perfekt present till min rygg och dessutom till min son som fyller år den 7 mars.

 23. Åh vad roligt att det blev en tävling!!!!! Jag har tyvärr pausat min Facebook:(

  Nå, av dom bilderna jag kunde se så säger jag 7 fotavtryck.
  Vi fick låna en sjal genom vår underbara öppna förskola och vart helt förälskade! Tyvärr så hade vi köpt en baby Björn så vi unnade oss inte en sjal. Och bärselen förstör min rygg totalt så den används inte så mycket.
  Håller tummarna att vi vinner en sjal! Kramar från Sara, johan och Tyra.

 24. Hej!
  7 fotavtryck får jag det till! Hoppas såå på vinst då jag har en rejält klängig liten dam här hemma.
  Kramar

 25. Hej! Jag gissar på 8 st fotavtryck och gillar på fb :) Hoppas hoppas på vinst, var med och tävlade alla dagar i din julkalender men ingen lycka där, men nu kanske? 😉 kram!

 26. Gissar på 10 små avtryck! Är i desperat behov av denna! Kommer snart ha tre barn under tre år och behöver alla bra verktyg som kan finnas!

 27. Hej! Jag tror också på 7! Om det inte är några extra på baksidan 😉 gillar fb sidan också! Passar på att tacka för en intressant blogg (och jag säger inte detta för att jag vill vinna

 28. Hej! Jag tror att det finns 7st fötter :) och jag har gillat på Facebook! Håller tummar och tår för att jag ska vinna!! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 3 = tre