Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tävla om en Wubbanub!

Det var ju ett tag sen som jag hade en tävling här på bloggen, men nu tänkte jag att det var dags igen!

Eftersom det var så många som ville vinna en Wubbanub så är det det som ni kan vinna även denna gången!
Fast denna gången anordnas tävlingen i samarbete med mammashop.se!

20130809-222008.jpg

Det enda ni behöver göra för att vara med i tävlingen är:

 • Gå in och gilla Mammashop’s facebook-sida HÄR!
 • Skriva en kommentar på det här inlägget att ni är med och tävlar!
 • Tävlingen pågår fram till den 30:e augusti klockan 23.59!

  Lycka till!

  29 reaktioner på ”Tävla om en Wubbanub!

  1. Hej, jag är en läsare från Boden, kanske kul för dig att veta 😉 har läst din blogg i några månader. Min Ture är född i April och jag läste din blogg ett par veckor innan din bebis föddes, så jag har följt dig ett tag 😉 och nu är jag med och tävlar tänkte jag, var in och gillade och nu skriver jag en kommentar här.

  2. Jag vill vara med och tävla! min kommentar hade visst kommit bort!
   Skulle vilja ha en sån där till mitt barn som kommer i december :)
   Du har för övrigt en jätte bra blogg verkligen!

  3. Hej jag vill gärna vara med att tävla, plussade för några dagar sedan och hade gärna vunnit denna som första nappen till bebisen.
   Har gillat även sidan på facebook :):)

   Tack för en jätte bra blogg.
   Kramar

  4. Jag har gillat och vill jättegärna vinna den söta nappen! Tror stenhårt på att det är den som kommer få trollet att inte bara acceptera utan till och med gilla napp!

  5. Hej! Jag röstade också på dig på fb. Synd att tävligen blev ett fiasko. Har varit med i liknande tävling och det blir inte så bra när privat personer ska rösta på ett bidrag.
   Tävlar fortfarande om en wubbanub åt våran 2a :)

  6. Synd att man inte kan vara med och tävla utan att rösta på dig. Borde man inte få välja själv vem man vill rösta på?
   Skulle det också inte kännas bättre att vinna om folk har röstat för att du verkligen förtjänar att vinna, inte för att de röstar för att få vara med i dina tävlingar?
   Jag har följt din blogg ett tag nu men detta gick över min gräns.

   1. Hej Jenny!

    Tråkigt att du känner så måste jag säga. Man kan rösta på flera om man vill så det är ju ointe så att man måste välja att rösta enbart på mig. Och det är ju inte så att tävlingen går ut på att man ska välja vem som har gjort något bäst. Hela tävlingen går ut på röstfiske och alla dom andra som har fler röster än mig har också tävlingar för att få röster så jag är inte ensam om detta. Det var så jag fick idén. Utan tävlingarna har jag förmodligen inte en chans. Jag ligger liksom 300 röster efter dom andra :-(

    Tråkigt att du inte ville rösta på mig!
  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


  − åtta = 1