Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Tävla om ett babynest!

Hej alla läsare!

Jag tänkte att nu när vi ändå kör en tävling så kan vi ju passa på att köra en till samtidigt! Den här tävlingen sponsras denna gången av min mamma som syr babynest :-)

20140215-120910.jpg

Ett babynest är en ombonad, mysig, trygg sovplats till den nyfödda bebisen. Babynestet kan man använda i spjälsängen, i vagnen eller mellan föräldrarna i sängen. Nyfödda bebisar sover ofta bättre när det blir trångt och ombonat än ensamma i en stor spjälsäng.

Vinnaren får välja ett av Babynesten (värde 450 kr) som finns på bilden:

– Vitt babynest med prickar och ett lejon
– Gulligt babynest med flodhästar
– Trendigt babynest med ugglor
– Rutigt babynest med en elefant

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att:
– Dela det här inlägget på din Facebook-status
– Berätta vilket babynest som är din favorit och varför du skulle vilja vinna ett nest

Tävlingen avslutas lördagen den 22:a februari klockan 20.00!

Lycka till!

TRÖSTPRIS! I denna tävlingen får alla som är med och tävlar men inte vinner ett tröstpris! Alla som är med och tävlar får köpa ett babynest för bara 300 kr! Det är över 30% rabatt! Gäller hela februari och hela mars!

För att göra en beställning maila [email protected] Det går även att beställa tvillingnest.

34 reaktioner på ”Tävla om ett babynest!

 1. Amazing issues here. I’m very glad to peer your
  post. Thank you so much and I’m looking ahead to touch you.
  Will you kindly drop me a e-mail?

 2. Hejsan.

  Så roligt, blev precis aviserad av din mor som rekommenderade mig om denna tävling då jag precis tänkte göra en beställning.

  Jag vill skulle mer än något behöva en babynest då jag väntar mitt första barn, en liten flicka som är beräknad den 28 Mars. Längtar så mycket :) Tanken är att hon ska sova bredvid mig i ett par månader, då jag bor i en liten två:a och spjällsängen tar lite plats när jag också har skötbordet i sovrummet. Därför har jag letat och letat efter en unik och speciell nest, då jag inte gillar att ha som andra och absolut inte simpla och enkla. utan den ska vara mer unik och elegant :)
  Jag tycker elefanten längst ner till höger är en söt liten figur.

  Jag delar gärna denna länk på min facebook sida.

  Med vänlig hälsning, Madelene.

 3. Åh har saknat ett babynest båda gångerna ja haft en liten å nu när barn nr tre snart kommer så bara måste han få en sån! Vore ju underbart att vinna en :)

  Delar på fb Siri Nylander

 4. Nästa vecka blir jag gudmor till en helt underbar liten Isabella och föräldrarna har blivit helt förälskade i babynestet med de mysiga flodhästarna efter att en kompis till köpt en! Jag har redan köpt ett smycke som present från gudmor, men om jag dessutom skulle kunna ge ett flodhäst babynest som de blivit så förälskade i – så skulle det kännas så bra och de skulle bli sååå glada!:)

  Ps: Hade den funnits i min storlek så hade jag antagligen köpt en till mig själv – så jag kan bara tänka mig hur underbart lilla Isabella skulle mysa i den:)

  Hopas hoppas hoppas! Kram på er alla

 5. Hej! Jag vill jättegärna vinna ett babynest. De ser så mysiga och gosiga ut så skulle så gärna vilja ha ett här hemma till vår flrsta bebis som kommer om ett par veckor. Det blårutiga tyckte minan bäst om så det hade vi blivit jätteglada för.

 6. Jag kommer från USA (men bor i Sverige) och en sån fin babynest är verkligen någonting som jag har aldrig sett förut!! Jag skulle älska att ha den med elefanten till bebisen som ligger i magen just nu :)

 7. Hej!
  Jag tycker nestet med elefanten är superfint! Hoppas vinna det till vår lilla dotter som är beräknad till april :)

 8. Tack för att ni ändrade!
  Är gärna med!
  Jag blev lite kär i elefanten ♥
  Skulle gärna behålla den själv men tror inte att jag får fler barn.
  Så min bästa vän skulle få den i present till sin nyfödda bebis ♥

 9. åhh om man får önska sig det rutiga med elefanten så är min elefantsamling till min aprilbebis komplett. så himla fint och mysigt han kommer ha det i den.

  …och i den kan han ju inte försvinna, men då måste jag ju iofs vinna <3 <3 <3

 10. Älskar babynestet med ugglorna!
  Väntar mitt andra barn och storebror gillar fortfarande att sova ombonat (han är 3,5). Med honom höll vi på med kuddar och filtar, så ett babynest till lillebror hade gjort allt så mycket lättare och mysigare. Håller tummarna! kram

 11. Babynest med ugglor på vill jag o min man
  Vinna till vår son som är beräknad nu till början
  av juni.Vi har sökt överallt efter ett babynest
  men dom e så dyra,o så e jag inte så duktig på att sy

 12. Hej. Jag skulle vilja vinna det med ugglor på till min svägerska. Jag har Facebook men om jag delar det kanske hon ser detta och då blir det inte någon överraskning om jag skulle vinna :). Hon är gravid med sitt tredje barn men de andra är så stora så hon har inte sparat några babysaker. Hade varit jättekul att få ge henne ett så fint babynest.

 13. Hej. Jag skulle vilja vinna nestet med ugglor, dock inte till mig själv, utan till min vän som kommer få en bebis nu i dagarna! Vi väntar och längtar, och det vore så roligt att överraska henne med ett fint babynest i ”push-present” :-)

 14. Min favorit är ”Trendigt babynest med ugglor” och jag skulle vilja vinna ett för det är ett måste att ha när man har en liten <3

 15. Mitt favorit är det längst upp till höger på bilden! Jag skulle vilja vinna babynestet till min och min killes kommande bebis! Helt sjukt att skriva så, med tanke på att jag plussade idag! Har pratat med barnmorskan idag ang. Att jag är så rädd att det inte ska gå vägen.. men hon sa att ”facit över framtiden kan man aldrig ha, men just nu är du gravid, så länge det inte ändras ska du tillåta dig att vara glad. Skulle det inte gå vägen är det värsta som hänt att du varit glad i onödan, för lessen blir alla när sånt händer, vare sig man vågade vara glad innan eller inte.) För mig skulle babynestet vara våran första bebissak, och den vinsten skulle göra oss så lyckliga. För övrigt kommer jag ha stor användning av din blogg under min graviditet, då jag kan backa till inläggen från att du var i den för mig aktuella perioden. Kommer att ha så stor användning av dina recensioner av allt från behår, till bärselar och ja allt vad inköp heter. Kan bara inte tro att det är sant! Om den som flyttat in i mig bestämmer sig för att stanna lagom länge för att kunna erövra världen när den kommer ut, ja då blir jag världens lyckligaste mamma! Och det fina nestet, skulle bli en självklar del av bb-packningen! :)

 16. Jag vill vara med & tävla. Skulle gärna vilja vinna babynestet med flodhästar. Jag vill vinna det till min vän Cissi som i helgen berättade att hon är gravid! Hon har länge längtat efter barn & äntligen har hon & hennes kille lyckats. Min dotter kommer få en till kompis & det skulle vara perfekt att ge dem ett babynest i present.

 17. Babynestet med ugglorna är definitivt min favorit.ett lite tuffare alternativ till min lilla kille. Jag tycker mycket barngrejor blir lite för sött o puttinuttiga, men detta var ett tufft alternativ till en tuff kille.

 18. Åh så fina! Skulle vilja vinna babynestet med ugglor på! Föesökte mig på att sy ett själv men blev inget bra, skulle därför vara toppen att vinna ett till lilleman när mammapennigen inte är så hög!

 19. hejsan har delat på min fb: Loppis Lisa

  om jag vinner skulle jag vilja ha:

  – Gulligt babynest med flodhästar

  jag skulle vilja ge det till min syster som fick en son för 3 veckor sen.
  hon har en liten goss som gärna sover med dem..gråter om hon försöker lägga han i sängen. så det hade vart en perfekt present till dem.

 20. Jag vill vara med o tävla! Min lilla tjej tycker inte om att ligga ensam utan vill helst sova bredvid eller på mig, tror att hon skulle känna sig säkrare i ett mysigt litet nest! Det med flodhästar är superfint, vem blir inte glad av en mysig flodhäst?

 21. åhh jag vill jätte gärna vara med och tävla om det med ugglor på. min syster önskar sig ett sådant till sitt andra barn som hon väntar i maj. så skulle vara kul att överaska henne med denna.. så jag håller tummarna stenhårt.

  har delat på facebook (veronica hedlund)

  kram veronca

 22. Flodhäst, blir min favorit, så himla fin!
  Passar perfekt till ”lillasyster”, som
  äntligen, äntligen efter så mycket
  sorg, och elände,är på G!
  Ha det så gott/ Marie

 23. Min favorit var helt klart babynestet med flodhästar på, superfina färger och mönster och även ett superbra unisex val då vi väntar tillskott om cirka 1 månad och inte har så himla koll på vad det kan vara som väntas. Det hade ju även sparat in en del pengar som vi istället då kan lägga på annat till den lilla.
  Håller tummar och tår för oss alla 3 på att vi har chansen på att vinna detta fina! :)

 24. Ugglan är min favorit då det påminner om klokhet och vishet och alla de underbara barnböckerna vi kommer leva oss in i de kommande åren. 2 månader kvar innan vår dotter kommer och vi längtar ihjäl oss efter vårat lilla hjärta

 25. Hejsan !!
  Min favorit babynest är den vita med lejon :).
  Har precis blivit mamma åt en underbar son
  Och skulle ha mycket glädje av ett babynest,
  Men köpte aldrig ett då jag och min sambo tyckte
  att det var för dyrt så nu hoppas vi på att vinna
  ett istället .
  Kram

 26. Min favvo är trendigt babynest med ugglor! Älskar ugglor! :) jag hade så väldigt gärna velat haft ett babynest till min nu 9 månader dotter men vi tyckte de kändes för dyrt med ett. Så till nästa babis hoppas jag att jag vunnit de här fina!! :)

 27. Det babynestet som är min favorit är det med ugglorna. Jag vill vinna det babynestet för att jag vill ge det till min systerdotter som föddes i lördags den 15/2. Det är min systers första barn o det är första gången jag blev moster o den lilla tösen skulle tycka om detta fina babynest.

 28. Delat på facebook genom länken i inlägget. – Caroline Andersson

  Det känns som att man som två barns mamma inte kommer kunna vara tillgänglig på samma sätt som man var som mamma till ett barn. Jag menar, Elias låg i famnen hela tiden och dom gånger vi la ifrån oss honom rullade vi filtar för att göra det mysigt och ombonat i vagnen/sängen. Nu känns det däremot lite extra viktigt att ha ett ombonat, tryggt och mysigt ställe åt henne så att jag även kan leka med/hjälpa storebror. Jag älskar ugglor så ingen tvekan om vilken som är min favorit! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 6 = fjorton