Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Snygg amningsbh från Glammom.se

Just det! Jag har ju glömt att säga att jag kommer att recensera en av Glammoms lyxiga amningsbhar! Jag fick hem den i veckan och tänkte få ihop en första recension av den tills nästa helg eller åtminstone innan vinnaren av Glammom-tävlingen på bloggen är utsedd.

Det är den här amningsbhn från glammom som jag kommer recensera här på bloggen:

BHn är en You! Lingerie, Amber Plum utan byglar, men bilden avslöjar ändå en del push-up. Jag har hunnit prova den och kan avslöja så här mkt. ”Ja, den har push-up!” HÄR hittar ni denna snygga BHn!

Så här står det om denna amningsbh på glammom.se:

”Denna bh är en riktig Glam Mom-favorit, och den visade sig även bli vår modells absoluta favorit. ”Jättebra passform, mjuk spets och superskön!” tyckte hon. Färgerna är fantastiskt fina; mjukt korallfärgad stretchig spets över en gredelin kupa som är lätt vadderad. You´s rosa signaturfärg pryder som vanligt amningsclipsen, rosetterna ovanför och det mjuka bomullstyget inne i kupan. Korallfärgade axelband som går att ställa hela vägen, justeringsclips i metall för bästa hållbarhet. Stretchig stödsöm löper under bysten runt hela ryggen för bästa komfort.”

Glammoms grundare är tjejerna Vanja & Malin och som har jobbat i de största fackbutikerna för gravid- och amningskläder/produkter i Sverige. De har ifrågasatt varför det bara fanns tråkiga amningsbhar utan färg och attraktiv design och tagit saken i egna händer och startat glammom.se som har ett stort utbud av snygga attraktiva amningsbhar i spännande färger! Glam Mom har nu också utökat sitt utbud och har även gravid- och amningskläder!

4 reaktioner på ”Snygg amningsbh från Glammom.se

  1. ÅÅÅH så snygga dem är alltså :) Köpte två ammningsbhar på Kapphal idag, jättebra och jättepraktiska. Men man känner sig inte direkt snygg i dessa måste jag säga.. Men i den där ovanför, alltså…Hot mama! Hihi! Sån ska jag bara beställa från dem alltså :)

    Svar från Emma: Haha!! Ja och ibland kan det ju vara mysigt att få vara lite HotMama också :) Lite fina underkläder för lite mys undertäcket kanske…. 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = elva