Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tillfälligt permanent visum i Brasilien

Yes, då har jag fått ett tillfällig permanent visum här i Brasilien. Och vad menas med det? Jo, jag åkte till migrationspolisen här och lämnade in alla dokument som dom har frågat efter plus två foton som dom hade glömt att nämna men som vi ringde och kollade innan. När man har gjort det så får man fylla in ett formulär som polisen skickar till två instanser här i Brasilien. Mitt tillfälliga permanenta visum är giltigt till dom har tagit ett beslut. Deras beslut kan jag se på internet och då måste jag åka tillbaka till migrationspolisen för att göra ett permanent visum kort och registrera mig i Brasiliens utlänningregister. Känns som det är lika bra att jag gör det så att jag inte behöver tänka på allt detta när vi kommer nästa gång. Men det är fruktansvärt bökigt!!! Och det är långt till flygplatsen! Idag tog det typ 1 timme dit och 1 timme tillbaka! Så drygt! Men då åkte vi ändå bil. Trafiken är hemsk när det är så här nära karnevalen!!

20140224-144118.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + = 3