Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips för att barnsäkra köket

Snart är det dags att barnsäkra köket. Ett litet tips för er som inte vill skruva dit såna där haspar på insidan av alla lådor, är att köpa skohorn. Vi har himla tur för i vårt kök har vi handtag på alla luckor och lådor, alltså inga knoppar. Då kan man sticka ner ett skohorn mellan alla handtag, det blir mycket mycket svårare att få upp lådorna och lyckas man får man ändå bara tillgång till den översta.

20130929-132741.jpg

Vi kan göra så på alla lådor och underskåp utom ett. Det enda som vi inte kan göra det på är där det finns kastruller och stekpannor. Om det skulle bli ett problem så kommer vi byta plats på stekpannor och kastruller med där vi har plastbyttor. Och så kommer det skåpet få vara ett skåp som Lucas får öppna och leka med sakerna som finns där medan jag lagar mat. Allt kan ju inte var förbjudet! Jag tror det är viktigt att ha vissa saker som är tillåtet för barnet att leka med också :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − = 3