Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips för kliande tänder!

Nu tror jag att Lucas tänder har börjat klia där innanför tandköttet. Han dreglar mer och biter verkligen på allt. Han kan blev arg/ledsen och börja skrika och gråta samtidigt som exempelvis biter på fjärrkontrollen. Igår gav jag honom först bitleksaken Sophie the Giraffe men han blev bara nöjd i några sekunder sen började han desperat bita i något annat samtidigt som han hade panikgråt. Tyvärr hade vi ingen bitleksak i frysen just då, men då kom jag på att vi hade ju frysta mangopuré-tärningar i frysen! Så jag tog fram vår Munchkin Fresh Food Feeder och tryckte i en fryst mangopuré tärning och gav honom den. Det blev succé!! Och fullkomligt tyst! Lucas satt där och mumsade i sig mangopurén som han inte ens tyckte om när han fick den på sked och när den nästan var slut så ville han inte ha mer. Då sög mamma i sig resten 😛 Mums!

20131024-221427.jpg
Ni hittar vår Fresh Food Feeder HÄR! Vill ni läsa min recension så hittar ni den HÄR!

En reaktion på ”Tips för kliande tänder!

  1. Tack för tipset. Har en snart 6 månaders kille där det är mycket tårar just nu pga tänder. Har en liknande feeder fast den som heter umami ska fylla den m Mango som han älskar i morgon. Tack för en riktigt bra blogg!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − = 4