Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips för röda halsveck

När vi var hos läkaren så tittade hon också i Lucas armhålor, i ljumskarna och i halsvecken utan att jag ens sa något om det. Hon sa att jag har en pojke som lätt blir röd i vecken och så och den bästa medicinen mot det var att låta han ligga på mage för då sträcker han ut halsvecken så att dom luftas. Och även armhålorna luftas ju då eftersom han har armarna uppåt.

Hans ljumskar sa hon inget om för dom smörjer jag in med inotyl så fort dom blir röda så dom är jättefina :-)

2 reaktioner på ”Tips för röda halsveck

  1. Tack Hannah! Jag har en liten provtub med Bepanthen hemma som jag använde innan. På Lucas blev det lite bättre med den men ännu bättre med Inotyl. Det är ju så olika från barn till barn. Det som funkar på det ena barnet kanske inte funkar på det andra, osv. Men jag ska nog testa Bepanthen i halsvecken som är lite röda för Inotylen är så himla kletig att ha i halsvecken.

  2. Om han blir röd om stjärten nån gång så finns en salva som heter Bepanthen som är skitbra! Inotyolen är bra för att skydda mot blöta saker tex kiss, är ju lite som ett skyddande skinn över. Men när dom väl blivit röd är Bepanthen väldigt effektivt, har försvunnit över natten när jag smörjt! Fungerar överallt förutom stjärten också såklart :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × sex =