Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips mot halsbrännan

Ett litet tips mot halsbrännan om ni inte gillar att dricka mjölk (mjölk fungerar bättre än medicin tycker jag). Men det är ju många vuxna som inte tycker om att dricka mjölk, men då funkar faktiskt vaniljglass jättebra också! Jag har mumsat i mig några stycken glassbåtar och Sandwich-glassar sen jag kom på detta :) Det är som godis för halsen och munnen också 😉

 

4 reaktioner på ”Tips mot halsbrännan

 1. Är i vecka 19, ska iväg på RUL imorgon! Riktigt spännande:)

  Svar från Emma: Oj spännande!! Gick det bra? Kraam

 2. Mjölk och glass är jättebra tips :) Jag drack massor med mjölk för att lindra halsbrännan sista månaden förra graviditeten. Den här gången började det tidigare och var jobbigare, så nu har jag tuggat Gaviscon tugg ett tag och de är jättebra! Inte så dyra heller :)

  Svar från Emma: Tack för tipset om Gaviscon. Kommer köpa såna om mjölken och Novalucolen inte hjälper längre. Köpte 100 st Novalucol så jag tänkte jag skulle käka dom först 😛

 3. Hej! Hittade precis hit! Mysig blogg! Är själv med gravid 24 år och bor i Göteborg:) hade varit kul att få kontakt med någon i samma ålder :)

  Svar från Emma: Hej Madeleine! Grattis till graviditeten! Kul att du också bor i gbg är lika gammal! :) Vilken vecka är du i?

 4. Åh yummie!! Särskilt den med pepparkaka älskar jag…finns den fortfarande förresten?? Nästan hoppas på lite halsbränna nu då ;-).
  Trevlig helg!

  Svar från Emma: Hehe vad rolig du är!!! Ja det känns ju bra när man äter glass av mediciniska skäl :) hehe 😛 Vet inte om den med pepparkaka finns kvar… Har aldrig provat den, kanske skulle göra det! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + = fyra