Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips mot håravfall

Jag tappar så mycket hår nu att jag knappt vågar ta i det. Varje gång jag tar i topparna så lossnar några hårstrån. Det spelar ingen roll hur många gånger jag tar i det, det lossnar fler ändå! Jag hade en mardröm att jag tappade hela hårtestar och tillslut hade jag bara några hårtestar lite här och där kvar på huvudet! Och sen vaknade jag i panik!!!!

Jag vet att jag inte ska oroa mig eftersom det hår jag tappar nu är det håret jag borde tappat när jag var gravid, men det känns som jag tappar så himla mycket!!!

Till er som slutat amma kan jag tips om några superbra vitaminer som hjälper hår- och nagelväxt. Dom heter Panto-3 och finns i hälsobutiker som t.ex. Life. Dom hjälper håret att växa ut igen, snabbt!!

20130630-213240.jpg

Till er andra som fortfarande ammar. Tvätta helst inte håret varje dag och sätt håret i olika frisyrer, till exempel fläta och tofs i olika lägen så att håret inte påfrestas på samma sätt varje dag.

Har ni några fler tips så tar jag gärna emot!!!

2 reaktioner på ”Tips mot håravfall

  1. Själv hade jag samma problem att jag fick kala fläckar på vissa ställen. Provade med Priorin och efter 3 veckor slutade jag tappa dem där tofsarna och nu börjar det växa ut nytt hår där det nästan var kalt. :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − = 1