Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips om bodyförlängare!

Växer ditt barn som ogräs? Har din lilla skatt växt ur fin-bodyn alldeles för tidigt?! Ett tips då är att köpa bodyförlängare! Det är en liten tygbiten som man knäpper i grenen för att göra bodyn lite längre. Oftast växer ju barnen ut kläderna på längden innan dom växer ur på bredden. På så sätt kan du förlänga livet på kläderna som du köpt till din lilla bebis!

20130904-013133.jpg

Jag kommer göra det nu till hösten. Vi har nämligen massa bodys i storlek 62 och 68 i höstliga färger som vi inte har använt. 62 börjar bli litet nu och 68 har han inte riktigt växt i ännu, men tack vare bodyförlängare så slipper vi ju köpa nytt än på ett tag.

Bodyförlängaren på bilden är från onetex.se, men det finns olika som passar olika knäppningar som man kan köpa. Det är bara att googla så hittar man massor!

2 reaktioner på ”Tips om bodyförlängare!

  1. Finns nya på tradera också! Jag köpte tre st och var jättenöjd. 3 st för 80 kr och så väljer man färg och knappstorlen. Men jag har aldrig använt dom! När Vega växt ur bodyn så blir även armarna för kort! Skitledsamt då man har så mycket fina favoriter :(
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × två =