Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips om napp på vällingflaskan!

Ni minns väl att jag skrev att Lucas inte dricker välling. Jag har hela tiden tyckt att det varit jättekonstigt! Han älskar ju gröt och välling smakar ju typ som flytande gröt….

Iförrigår tror jag att jag löste den gåtan. Jag råkade nämligen ta fel napp. Nappen med det lilla hålet, nr 1. Det upptäckte jag när jag skulle ge flaskan att det inte droppade. Så då provade jag att dricka själv ur den och det gick, men man fick suga då. Och gissa vad! Det var där skon klämde! Lucas gillar helt enkelt inte när vällingen kommer ut av sig själv! Igår drack han nästan allt som jag gjorde ordning. Jag gjorde ordning 110 ml och han drack cirka 90-100 ml!

Så ett tips till er andra därute om era också gillar gröt och kan dricka vatten ur flaska men ändå vägrar vällingen. Prova olika nappar!

20131120-235408.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + = 15