Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips på adventsljusstakar?

Jag försöker vara tidigt ute i år för att hitta fina adventljusstakar till vardagsrummet, men det är verkligen jättesvårt… Det är inte jättevårt att hitta fina, men jag vill inte ha såna där klassiska jag vill ha moderna stilrena. Jag behöver 2 stycken men vill helst inte betala mer än 600 kr för 2 ljusstakar. Någon som har nåt tips om någon affär som har många och lite billigare ljusstakar?

Nåt i den här stilen är jag sugen på… men det behöver inte vara på en fot och de behöver inte sitta högst i mitten utan de kan sitta på rad eller vara fler i olika höjder, men jag vill ha trä på den, antingen vit eller träfärgad.

8 reaktioner på ”Tips på adventsljusstakar?

  1. Tack för era tips!!!

    Låter som jag verkligen borde ta mig en tripp till Ullared!!!

    Clas Ohlsson har jag tittat på, det fanns faktiskt en ljusstake som jag gillade för 99 kr :) Men den var lite för liten tyckte jag… Ekohallen får bli nästa gång jag är i Borås :)

    Linda, jag köpte 23:e dec förra gången, då var det också riktigt billigt!!! Men denna gången vill jag ha några fina till vardagsrummet på självaste julafton men jag vill inte lägga alldeles för mkt pengar… :(

    Johanna Åhléns har jag inte varit på! Dit för jag se till att gå!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + 9 =