Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips på andra gravidbloggar

Tänkte tipsa om några intressanta gravidbloggar som jag har börjat läsa.

Första barnet, är nu i vecka 11: http://bebisdags.blogspot.se
Första barnet, är nu i vecka 13: http://stiila.blogspot.se/
Första barnet, är nu i vecka 28: http://www.mhiloy.blogspot.se/
Första barnet, är nu i vecka 16: http://elinlovisa.se/
Första barnet, är nu i vecka 29: http://mammajosephine.blogg.se/
Första barnet, är nu i vecka 22: http://www.mammapappabarn87.blogspot.se/
Andra barnet, är nu i vecka 12: http://malinforsell.blogspot.se/
Andra barnet, är nu i vecka 22: http://nionollsjufemton.blogg.se/

Hmm.. nu tror jag att jag har fått med alla gravidbloggar om jag läser, men sen läser jag också en del babybloggar också. Om det är nån som har tips om nån mer gravidblogg där bloggerskan skriver regelbundet (det är så himla tråkigt när det inte kommer några nya inlägg på ett tag) så får ni gärna säga till!

 

20 reaktioner på ”Tips på andra gravidbloggar

 1. Åh så välkommet med tips på gravidbloggar!!
  Passar på att tipsa här om min egen också, rätt så färsk och nystartad (är i vecka 15 nu…) och med fokus på träning under preggotiden.

  Heja du!!

  Svar från Emma: Åh va kul med en tränings-preggo blogg!! Ska absolut kika in! :)

 2. Hej där!
  Jag har en blogg om lite allt möjligt egentligen… tänker så mycket så d måste bubbla ut nånstans 😉
  Jag har 2 barn, väntar mitt 3 med bf 28/12 å JAG UPPDATERAR!! Så ofta så man tror knappt jag kan hinna göra nåt annat… men så har min samsung galaxy s3 nästan växt fast i handen på mig också 😉
  Ha en bra dag =)

 3. Jag följer din blogg och tycker det är jättekul!
  Jag önskar jag hade mer tid för att uppdatera min oftare men med en 15 månaders vilding, en valp och mattestudier på det så hinner jag inte alls med. Jag önskar att fler följde min blogg men förstår att man tappar intresset när det inte skrivs något :(

  1. Hej Sandra! Va kul att du hittade hit och delade med dig av din blogg också! Då är det dags för er bebis att komma ut snart! Gud va spännande!!! 😀

   Angelica, jag förstår att du inte har så mycket tid att blogga, jag har själv haft en blogg som jag inte var så bra på att uppdatera och förlorade läsare eftersom jag bara uppdaterade i perioder dessutom. Men jag tittar ändå in i din blogg lite då och då för se om det har kommit några inlägg. Tycke din blogg ocksåå är rolig att följa!

 4. Alltid kul med lite tips! jag läser också gravidbloggar. Nu är det mest bebisbloggar. har fortsatt läsa de bloggar som har barn i samma ålder som min. Nu är det kul att läsa preggobloggar igen när jag är gravid igen.

  Ja du har så rätt, trök med bloggar som inte uppdaterar. Då slutar jag läsa.

 5. Kul med tips på bloggar! din är också intressant att följa. kul att läsa om nån som är nästan i samma vecka. jag är i v.16+4 idag! :)

 6. Jag började känna rörelser i vecka 15. Men väldigt små sådana. Sedan började jag se dem utanpå magen i vecka 18 ungefär. Men dom blir ju starkare och starkare hela tiden! :)

 7. Letar också lite bloggar att läsa. Är själv i vecka 37 snart 38 så alltid kul att läsa hur andra gravida har det :) Men ja att uppdatera ofta är ett måste annars slutar man ju läsa direkt 😛 hehe

  1. Hej Josephine! Ja, jag kan känna bebisen röra sig och sparka men det känns fortfarande inte utanpå magen så jag kan inte se något än. När började du se bebisrörelserna? När kunde du först känna rörelserna utanpå magen?

   Towe, jag ska kika in i din blogg nu på en gång, tack för att du tipsade!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = sex