Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips på bindor efter FL

Efter förlossningen så är underlivet otroligt svullet och det liksom hänger ner som en hängmatta.. Inte så mysigt då med hårda trosskydd eller bindor även om man nu inte blöder så mycket. Jag har inte alls blött så mycket men jag tycker ändå inte det är skönt med trosskydden och jag går faktiskt fortfarande runt i nättrosorna!!!! 😀 Dom är ju fantastiskt sköna! Men nu är jag inne på sista paret nättrosor så snart är det dags att skiljas från dom…

Jag tänkte iaf tips era om dom bindorna som jag tyckte var skönast för tiden efter (jag har provat ganska många). Jag tyckte att BBs långa bindor var rätt sköna för att dom var så mjuka men allra skönast tyckte jag var Apolivas Intim binda Mjuk & Säker maxi-varianten från Apoteket. Dom är mjukare än BBs och inte riktigt lika långa eller breda. Jag tyckte det var rätt skönt att dom inte var så breda för då stack dom inte upp i mitten och skavde på underlivet. Jag använde BBs bindor ganska länge och sen gjorde jag åt två paket av dom från Apoliv. Nu när det inte är svullet utanpå längre och bara är ömt så använder jag Always nattbindor.

20130403-104427.jpg

6 reaktioner på ”Tips på bindor efter FL

  1. Fy fasiken vad bra du är som ger råd som denna! Har själv BF den 16 maj, och börjar mer och mer inse vad lite koll jag har… Jag tackar för alla tips och råd jag kan få!

    1. Vad roligt att ni uppskattar mina tips så mkt! Jag hade själv velat veta var man hittar dom bästa bindorna till efter FL, men jag trodde att vanliga Always nattbindor och trosskydd skulle duga så det hade jag med mig till FL… Men det kom aldrig till användning!! Haha!!

  2. Tack för tipset 😀 då ska jag köpa dom tills de är dags! hur många tror du man gör av med på en dag? Kanske bäst att köpa två på en gång tänkte jag? :) kram

    1. Till nästa gång kommer jag köpa två paket på en gång :-) dom var ju rätt så billiga :-) men om din kille kan gå till Apoteket om du skulle behöva fler så kan man ju börja med ett paket. Allt beror ju på hur mkt man blöder och hur ont man har. Jag har blött lite men har väldigt ont. Jag använde BB-bindorna i början nästan hela första veckan. Om jag inte hade gjort det så hade jag nog behövt 2 paket till 😛

  3. Tack för tipset,då ska jag inhandla dem. Tack för en mycket bra blogg. Väntar själv mitt underverk om 3 veckor och har fått många bra tips från dig. Lycka till med er söta son!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = sju