Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips på bra deal på ansiktsbehandling

Jag såg nu precis att Jill som jag gör mina ansiktsbehandlingar hos har en specialdeal på Groupon. Hon gör AHA-behandlingar med Md formulations. Just nu kan man köpa en ansiktsbehandling billigt via groupon, för endast 229 kr, ordinarie pris är 500 kr!

Dessa behandlingar kan man göra även fast man ammar. Jag frågade henne och googlade både på svenska och engelska sidor och jag hittade ingen som avrådde dom här produkterna när man ammar.

20131121-192407.jpg

Jag kan varmt rekommendera att ni gör en sådan kur om ni som jag har mycket acne-problem!

2 reaktioner på ”Tips på bra deal på ansiktsbehandling

  1. Hur många behandlingar krävs för resultat? Och hur ofta kan man göra dem? :) måste man fortsätta med behandlingar sen för att liksom inte gå tillbaka och bli finnig igen? Kram!

  2. Hej! Hanna heter jag och jag har följt din blogg sedan jag själv blev gravid i augusti förra året. Jag och min sambo fick i maj en son som heter Theo. Jag har nu bestämt mig för att starta en egen blogg om vår vardag med familjeliv och mina intressen som bakning och matlagning. Skulle vara roligt om du vill följa! Hälsningar Hanna
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × sex =