Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Tips på doppresent

Alla ni som snart ska på dop därute. Ett tips till er som inte vet vad ni ska köpa för nån dop-present. Jag fick ju som ni vet en sångbok på mitt dop när jag var en liten skrutt och den har jag verkligen haft användning för. Jag minns att jag tyckte om att ta fram den och sjunga när jag var liten och nu när jag är vuxen så åker den fram igen så att jag kan sjunga för vår son :-)

Så mitt tips är att köpa nya barnkammarboken som kom ut i april nu i år. Den heter Lilla Barnkammarboken – Sånger för hela kroppen och kommer med DVD så att barnen kan titta och lära sig rörelserna till sångerna. Och vi föräldrar kan också lära oss!!!

Här har ni en liten ”trailer”:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8M1sOhNhpHk[/youtube]

Ni kan köpa boken för 123 kr HÄR!

En reaktion på ”Tips på doppresent

  1. Hej Emma och tack för en trevlig blogg. Jag skulle bara vilja pusha lite för våran egna unika doppresent.

    Vi tillverkar och säljer handgjorda miniatyrtofflor. Tofflorna är 11 cm långa och finns i många färger med olika motiv handmålade av konstnärer och är passande som present, gåva eller minne vid t.ex födsel, födelsedag, dop, vigsel, studentexamen, jul och skåne besök.

    Man kan även få en personlig text eller dikt ingraverad på tofflorna.

    Mer info finns på vår hemsida! http://www.lyckotoffeln.se
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − = sex