Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips på gravid- och mammabloggar

Jag fick frågan om jag hade tips på bra bloggar så jag tänkte skriva ett inlägg om vilka bloggar jag följer och det är ganska många! Jag hinner knappt med att läsa alla… vissa hinner jag med och titta in i och kommentera, andra håller jag koll på via bloglovin.

Gravidbloggar:

Ett liv som Madelene – BF 22 februari 2013

I väntan på vårt pyre  2 dagar kvar till BF!!!!

Livet med en bulle i ugnen – BF i maj 2013

En liten hoppsan BF 19:e mars 2013

Emelina – BF 19:e mars 2013

Isabelle & Grodan i magen – BF 10:e mars 2013

This boring party med en bulle i ugnen – BF 18:e mars 2013

Those dancing days – BF 15:e mars 2013

ElinLovisa – BF i slutet av mars 2013

LindaTunström – BF i mars 2013

Mamma till en stjärna, och gravid med en till BF 25:e april 2013, andra barnet

Nionollsjufemton – BF i februari 2013, andra barnet

Stiila – BF våren 2013

Konsten att våga vara lycklig – BF i april 2013

En blogg om förberedelserna för mammalivet – BF i februari 2013, bor också i bg

 

Mammabloggar:

Mamma Josephine – Nybliven mamma nu i december till lilla Leon, bor också i gbg

Vackra Vi Mamma till 1-åriga Thea, bor i gbg

Min längtan efter bebisFick sin son, Kian,  i augusti, bor utanför gbg

Gravida på distans Fick sin dotter nu i november, bor snart i Indonesien

Our life in Australia – Fick sin son Levi nu i november, bor i Australien

 

Nu tror jag att jag har fått med alla.. om jag har missat nån så skyller jag på gravidhjärnan!!!

6 reaktioner på ”Tips på gravid- och mammabloggar

 1. Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig! Kram!
  https://hairicons2013.com/sv/entry/87/

  / http://WWW.FASHIONJOINT.SE

 2. Ah det var därför min statestik hade höjts med 100 personer ungefär :) hihi. Kul med lite nya bloggar, ska kika in på massa av dessa! Och hur hinner du läsa alla?

  Skulle vara så himla kul och träffa dig någongång :) Man följer ju ert liv och känns som man känner sig.. Klickar in på bloggen din säkert en 5 gånger per dag. Och mer lär det väl bli nu när man är hemma och vandrar 😉

  Kram till dig!!

 3. Kul att du läser min blogg :) Sjukt att jag bara har 2 dagar kvar nu till BF, blev nästan lite chockad när jag såg att du skrivit de, det är så svårt att förstå 😉

  1. Haha!! Ja tänk Tessan! Du kan bli mamma vilken dag som helst nu! Så himla häftigt!! Jag följer med spänning!

   Madde, vet inte hur jag hinner med att läsa alla… ibland hinner jag och ibland inte.. så ofta går jag in ooch får läsa igenom några sidor för att komma ikapp vad jag har missat. Några bloggar följer jag mer intensivt och såklart så kikar jag in på dom som har BF snart lite oftare för att inte missa det :) Tycker också att de skulle vara kul att träffa dig nån dag! :) Visst känns det som man redan känner varandra när man följer varandras liv så här! Har dig på bloglovin så jag ser när du har uppdaterat men jag har lite problem med att kommentera med telefonen det är därför du brukar få så många kommentarer samtidigt för då sitter jag vid datorn :) Kraam
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × 5 =