Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Tips på juloutfit från StinaVictorian.se

En av min syrras bästa kompisar, Stina, som är en otroligt duktig sömmerska, har precis öppnat en webbshop och släppt en jättefin julkollektion med kläder för barn! Jag rekommenderar starkt att ni tar er en titt där! Kanske hittar ni årets juloutfit till er lilla eller lille där! Hennes webbshop heter StinaVictorian.se

20131204-144059.jpg

20131204-144105.jpg

När du beställer kläder hos Stina Victorian får du hantverkskläder till ett bra pris, som Stina lagt ner både tid och kärlek på, för att tillverka till just dig och ditt barn. Alla kläder är tillverkade i Sverige och Stina sköter allt från idé till färdig produkt (bortsett från tillverkning av material). Produkterna hos Stina Victorian är rättvist gjorda från början till slut. Även tygleverantörer jobbar för både arbetarnas rättigheter och för miljön enligt REACH och BSCI, krav framtagna av EU.

20131204-144111.jpg

Jag har inget från Stina Victorian själv, men jag har tidigare sett hur duktig Stina är som sömmerska, så därför vill jag gärna tipsa om hennes webbshop. Kika gärna in: StinaVictorian.se
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 − två =