Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Träningsblogg som motiverar

För en vecka sedan efterlyste jag ju en bra träningsblogg, där bloggaren precis som jag skulle gå ner i vikt efter en graviditet. Då fick jag tipset om Elins mammablogg som ni kan hitta HÄR. Ju mer jag läser hennes blogg desto mer älskar jag den! Hon hymlar inte med någonting, utan skriver precis som det är t.ex. om att kissa på sig lite och tar bilder när mammamagen hänger över jeansshortsen. Enligt mig är hon redan smal nog och behöver inte gå ner i vikt, men hon inspirerar mig ändå. Vi fick barn ungefär samtidigt så det känns bra att kunna följas åt med en annan mamma som också tränar.

En annan träningsblogg som jag hittade idag som också är superinspirerande är Snygga Muskler som drivs av Anna som också driver Apan satt i granen. Ni hittar den HÄR!

20130629-121417.jpg

Den är lite annorlunda, för den är inte fylld med Annas inlägg enbart, utan i den lyfter Anna in inlägg från andra bloggare som motiverar! Bättre kan det ju inte bli! Bloggen är alltså fylld med massa motiverande inlägg och dessutom kan man följa Annas viktresa på vägen! Bloggen påminner mera om en träningstidningen än en vanlig traditionell blogg och för mig som gillar tidningar som t.ex. iform är ju den här bloggen som klippt och skuren för mig!

4 reaktioner på ”Träningsblogg som motiverar

  1. Hey fantastic website! Does running a blog like this take a large amount of work?
    I have virtually no understanding of programming but I was hoping to start my own blog in the near future.
    Anyways, if you have any recommendations or tips for new blog owners
    please share. I understand this is off topic however I just had to ask.
    Thank you!

  2. Bra bloggar! E så taggad nu! Gjorde squats igår o har världens träningsvärk. Kan knappt gå eller sitta på toa hehe.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × = 81