Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Två trötta bebisar efter babysim

Idag har jag och två andra mammor varit på Frölunda Kulturhus och badat med våra bebisar :-) Om två veckor börjar babysimmet så det här var väl lite för att vänja dom vid vattnet. Lucas såg ganska skeptisk ut först, men han blev aldrig ledsen. Sen när jag började hoppa med honom i vattnet så fick jag ett och ett annat leende :-) samtidigt som jag hoppade med honom i vattnet sparkcyklade han med benen så hela han vibrerade! Sötungen!

20130808-131337.jpg

Här ät två av dom trötta bebisarna precis efter badet
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = tjugo sju