Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Urgulligt babygym!

Har ni sett vilket gulligt babygym! Älskar det! Men det känns lite dyrt, men jag har aldrig sett något så häftigt o gulligt förut.

Det kostar 479 kr på ellos

4 reaktioner på ”Urgulligt babygym!

  1. Jätte fint. Om man kan ta bort den där puffiga innedelen är ett ett plus när bebisen ska öva på att sitta upp så den ej ramlar så man kan flytta runt den lätt där man är. :) om det är så är det ett bra pris.

    1. Ja, sittringen går att ta ut. Det står att man ska ha den när barnet lär sig att sitta och att den mjuka mattan under ska användas för bebben när den ligger ner… s fattar jag det som iaf. Jag tror jag ska lägga till den på vår önskelista till bebisen :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − = 1