Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Utveckling vid 2,5 månad

Något annat jag har märkt nu det sista med Lucas det är att han verkligen tittar efter mig om jag går ut ur ett rum och ibland skrattar han när jag kommer in i ett rum. Det är mycket lättare när jag ska göra saker nu för jag kan sätta honom i babysittern och borsta håret samtidigt som jag står jämte. Då tittar han fascinerat på mig och skrattar :-) gullungen!!

20130528-151608.jpg

Förut så stängde han ögonen och skrek tills man tog upp honom igen. Det kvittade om man stod jämte och pratade och gjorde roliga miner och ljud för han öppnade aldrig ögonen för att se efter. Det har faktiskt blivit jättestor skillnad nu när han är 2,5 månad. :-)

2 reaktioner på ”Utveckling vid 2,5 månad

  1. Samma med min A. Tror det betyder att de förstår att man inte försvinner när de inte ser oss. Har läst om det någonstans.

    Svar från Emma: Jaha! Vad intressant!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 9 = sexton