Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Vaccination del 3

För er nyfikna som undrar om jag vaccinerade mig eller inte så var det precis så som en av er läsare sa att man inte behövde vaccinera sig om man hade vaccinerat sig mot svininfluensan 2009/2010. Jag ringde till barnmorskan igår o fick detta bekräftat. Gud va skönt!!! Kändes underbart att slippa ta ställning! Jag ville varken vaccinera mig eller inte vaccinera mig och nu behöver jag inte välja!!! Jag har aldrig varit så nöjd med att jag tog beslutet att vaccinera mig 2010 som jag är nu!

20121023-175414.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + = 6