Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Vad jag missar den 3:e maj…

Åh vad avundsjuk jag blir när jag ser hur alla dom andra VIP-bloggarna förbereder sig inför den stora press-releasen av Sojka & Walles Event!

Dom ska bo på Best Western Hotel Jägersro, äta Mat-Tinas hotellfrukost, åka Elite Limousine och fotas av Social Media Design by Walles!

20140425-153952.jpg

Kan man vara annat än avundsjuk? Jag hoppas det händer lite kul saker sen när jag kommer hem också :-)

Läs gärna om eventet på dom andra VIP-bloggarnas bloggar:

Hot Mama
Fitness by Isabelle
Mamma Jennie
Idas Mirakel
Bullermamman
Tommy Tott
Drömmen om 11 barn
Ida Zäta
Sarianne
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − fem =