Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Vad vi saknar i Sverige

Jag har haft jävulsk hemlängtan förut, men just nu tycker jag att allt är riktigt bra här. Vi lever livet och njuter! Men det finns några saker som vi saknar.

Jag saknar:
– Smörgås med tunna ostskivor med smak!! Här har osten ingen smak! Det kvittar vilken ost man köper…
– Cambozola
– Rödvin med rätt temperatur (här är vinet antingen för kallt eller för varmt)
– Grilla på balkongen (grillkött är godare i Brasilien men jag saknar känslan att grilla i Sverige)
– Vår säng som är mjuk och go
– Vår dusch som har två temperaturer på vatten, inte bara kallt vatten!
– Vår lägenhet
– Aktiviter för barn tex öppna förskolan och lekplatser
– Min familj
– Mina vänner
– Konstigt nog INTE godis
– Barnvagnspromenader
– Att många saker är enklare i Sverige, här är en enkel sak ofta komplicerad… Tex att skicka post, köpa bubbelplast, reklamera en vara, ringa i telefonen, använda internet…

Jair saknar:
– Morfars mat (det var det allra första Jair sa, typ som hade tänkt på det länge länge länge! :-) )
– Sverige och snö (jag trodde först han drev med mig men han tittade på mig dödsseriöst och sa att han saknade snö!)
– Svensk öl
– Grilla på balkongen
– Vår säng
– Vår lägenhet med mer plats för Lucas att leka

20140429-233951.jpg

2 reaktioner på ”Vad vi saknar i Sverige

  1. Och jag längtar enormt mycket efter er, det är riktigt tomt utan er tre!! Jag är väldigt glad att Jairs familj får så här mycket kvalitetstid med er och att Lucas får med sig Brasilien från start <3

    Hihihi..Och då får vi hålla tummarna för att 2014 blir en snörik vinter :)

    Kraaaammmm
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 3 = tre