Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Värker i tjejmagen

Jag blir tokig på den här mensvärken som kommer och går utan att mensen kommer. Och dessutom har jag supermycket spöksparkar i magen just nu. Inte såna som känns tidigt i graviditeten, utan snarare dom sparkarna som nästan syns på utsidan av magen. Alltså kan jag vara ganska säker på att jag inte är gravid för så här känns inte sparkar i en tidig graviditet. Men, ändå så känner jag mig lite extra orolig och nervös igår när vi skulle titta på fotboll och dricka öl så Jair gick och köpte ett grav-test till mig. Det var negativt så nu kan jag släppa dom tankarna även för denna gången.

Det är så himla frustrerande att den där mensen aldrig kommer, när det gång på gång känns som att den ska komma. Nu har jag haft det så i 3 månader. Kanske kommer den nu när vi har trappat ner så kraftigt på amningen.

En reaktion på ”Värker i tjejmagen

  1. Jobbigt när kroppen ”skojar” med en på det sättet. Men du har nog rätt i att allt kanske kommer igång nu när du trappat ner på amningen. Min mens kom igång när dottern var 10 månader, 4 månader efter att jag slutat amma helt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × = 4