Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Vecka 4+1

Lipade som ett barn halva dagen ungefär. Först blev jag orolig för att jag kom på att jag hade räknat fel på graviditetsveckor. Förmodligen är jag i vecka 5! Redan! Kul, men då kom jag också på att jag har druckit alkohol vid ett tillfälle i vecka 3 och blev jätteorolig att jag hade skadat bebis. Jag började googla på FAS som är alkoholsyndromet som gör att barn föds med missbildat ansikte och störningar i hjärnan!!! Nääää, usch va hemskt! Så jag ringde och bölade lite till mamma som lugnade mig och sa att jag ska njuta av graviditeten istället för att oroa mig så mycket.

.

Sen på kvällen började jag böla igen för att J inte skulle komma hem från Falkenberg. Stackars Jair det måste varit jättesvårt för honom eftersom det inte gick något tåg längre. Jag bölade som om någon hade gått och dött eller något. Hela lördagen sög verkligen! Jag hade dessutom supermycket molvärk i magen hela dagen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × tre =