Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Vi har blivit med Babyzen

Jag har länge funderat på om vi inte ändå skulle ta med en vagn till Brasilien… Lucas sover ju så himla bra i vagnen och det är ju skönt att ha nånstans att lägga honom varje gång man ska äta eller gå på toa under melllanlandningarna. Frågan är ju också om Lucas kommer vilja vara i bärsele/bärsjal hela tiden! Men att ta med vår Trille är för mig uteslutet. Den är alldeles för stor och klumpig för att ha i Brasilien och om den måste gå som incheckat bagage kanske vi inte har nån vagn i mellanlandningar ändå. Dessutom så hör man ju att flygen allt som oftast pajar vagnarna så helst ska man ha en speciell väska med garanti när man reser med barnvagn.

Så igår när jag fick mail från Jollyroom att dom skulle sälja ut sina demo-ex i sin butik för minst 30% och när jag såg att en av alla vagnarna var en Babyzen så var vi tvungna att slå till! När vi kom dit så hittade jag inte den först. Jag gick 3 varv i butiken innan av såg den i ett hörn och då sprang jag typ fram och tog den :-) Vi fick den för 2395 kr och ordinarie pris var 3495 kr!!!! Jag blev så glad att jag skuttade ut ur butiken!!!

20131019-121620.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + = 3