Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Video med bebis som sparkar i magen!

Tänkte se om jag kan lägga upp en video på när vår lille plutt i magen bökar runt :) Videon är från förra helgen när jag var i vecka 34 (idag gick vi in i vecka 35).

[videofyme id=”822353″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WNba2Vq85GA[/youtube]

Ser lite ut som en vattensäng som guppar eller nåt haha!!

2 reaktioner på ”Video med bebis som sparkar i magen!

  1. Åååh jag har också en massa videos! Nu serien ju verkligen att platsen inte är så stor och den försöker ta sig runt där inne, så mysigt!!!

    Svar från Emma: Jag har sett några videos hos dig! Jag har inte alls lyckats fånga bebben på video lika många ggr som du, men jag kämpar på med det! Men det är som att han vet om när jag tar fram kameran för att filma även om jag inte flyttar mig! Men nu syns det ju tydligt utanpå magen iaf.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 0