Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Vinnare av Easyhug bärsjal

Ja, då var det dags att avslöja vinnaren av Easyhug bärsjalen som tävlades ut här på bloggen! Det har varit väldigt många med och tävlat, men det var bara en enda som svarade rätt på frågan! Antar att det blev lite av en kuggfråga. Jag visste faktiskt inte svaret på frågan själv heller, men nu vet jag att jag förmodligen hade gissat fel jag också 😛 Svaret på frågan var iaf 14 små fötter! Den slingan på Easyhug footprint som har fötter på sig har det hela vägen bak så det är alltså 7 fötter fram och 7 bak!

20140219-124728.jpg

Vinnaren av Easyhug Heart blev alltså Emma L! Grattis!

Ett vinnarmail är på väg till dig!

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 5