Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Vinnaren av Kaspersky Internet Security 2014

Nu har vinnaren av 1 års antivirusskydd från Kaspersky Internet Security utsetts.

20131120-210555.jpg

Det är sponsorerna själva som har utsett vinnaren, så här skriver dom till mig:

Vi har valt en vinnare bland de som tävlat och det är: Frida.
Alla kände vi igen oss i hennes beskrivning. Sparade lösenord man inte tänker på, foton och videos man ej säkerhetskopierar, kvitton och annan information som man sällan skriver ut mm mm.

Grattis Frida! Ett vinnarmail är påväg till dig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + = 17